Kad Pemotongan Kad 2D Laser / Kad Ucapan Easter

1. Kad ucapan Paskah lucu 2. Maklumat profesional untuk produk yang ditawarkan. 3. Kemudahan perkilangan maju, teknologi matang.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Pemotongan Kad 2D Laser / Kad Ucapan Easter

IMG_2285.JPG


Petua

Simbol Easter adalah kelinci, kerana ia mempunyai keupayaan yang sangat kuat untuk membiak, orang melihatnya sebagai pencipta kehidupan baru. Semasa perayaan, orang dewasa dengan jelas memberitahu anak-anak bahawa telur Paskah akan menetas menjadi kelinci. Ramai keluarga juga meletakkan beberapa telur berwarna di rumput taman untuk membiarkan anak-anak memainkan permainan telur berwarna.

Telur Paskah adalah untuk membawa kebahagiaan kepada orang - sememangnya! Telur-telur yang indah dan berwarna-warni ini cantik dan hiasan, mereka mewakili kehendak rakyat dan berkongsi kegembiraan perubahan bermusim dengan anda.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

world market.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Bagaimana saya boleh membuat pesanan?

Anda boleh menghubungi mana-mana jualan kami untuk pesanan. Sila berikan butiran keperluan anda dengan jelas. Jadi kami boleh menghantar tawaran pada kali pertama. Untuk mereka bentuk atau perbincangan lanjut, lebih baik menghubungi kami dengan pengurus perdagangan Alibaba, Skype, E-mel, Whatsapp atau cara-cara lain yang lain, sekiranya berlaku penangguhan.


2. Apakah jenis pencetak yang ada?
Kami telah mengimbangi pencetak percetakan, pencetak cetak digital dan pencetak percetakan web. Mengikut jumlah yang berlainan, kami menggunakan pencetak yang berbeza untuk mencetak. Anda boleh mendapatkan harga yang kompetitif.


3. Bolehkah saya mendapatkan penghantaran bergegas?

Anda boleh meningkatkan penghantaran ke FedEx Overnight (atau perkhidmatan Express yang serupa) yang mungkin dapat membantu tarikh akhir anda. Penghantaran yang terputus tidak menjejaskan masa pemulihan selama 10-15 hari untuk percetakan.


4. Apa harganya?
Harga akan berdasarkan masa muzik anda, modul dan bahan yang disesuaikan, dan sebagainya Jadi sila sediakan muzik yang anda mahukan, reka bentuk anda, penamat permukaan jika anda mahu dan hantar kepada kami, kami akan memberikan harga yang tepat.Hot Tags: 2d laser cut festival card / easter greeting card, China, pengilang, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like