2D Laser Cut Hari Ayah Salam Wishes Card

1. Kad bujah untuk Hari Bapa 2. Lebih daripada 14 tahun pengalaman pembangunan 3. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami
Berbual sekarang

Maklumat produk

2D Laser Cut Hari Ayah Salam Wishes Card

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_0809.JPG


Petua

Berkat dan hadiah untuk Hari Bapa: Bapa suka selalu ungkapan yang sangat buruk, tetapi di mana-mana sahaja. Hari Bapa akan datang, pengalaman itu bersedia untuk bekerjasama dengan anda, memberi respons kepada kasih sayang, bermula dari awal, menawarkan kasih sayang yang paling intim bagi anak-anaknya untuk jangka panjang! Berilah hadiah manis kepada Dad untuk berfokus pada diet dan kesihatannya. Ayah, kami mengasihi anda, bukan sahaja pada Hari Bapa!


Proses Kerja

produce process.jpg


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil

Certificates 2.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Bagaimanakah syarikat anda mengawal kualiti?

Kualiti bergantung kepada harga, kami mempunyai ribuan produk, kami tidak dapat menjanjikan bahawa semua produk mempunyai kualiti yang sama, kerana kami perlu memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza, sesetengah pelanggan memerlukan kualiti yang tinggi, sesetengah pelanggan memerlukan harga yang rendah, ia mengikut keperluan anda!


2, Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk saya?

Ya kita boleh. Mengikut keperluan anda, kami boleh menambah logo syarikat anda, laman web, nombor telefon atau idea anda pada penutup. Warna latar belakang diputuskan oleh anda, sebarang warna tersedia. pereka profesional kami boleh membuat reka bentuk kepada anda.


3. Bagaimana untuk mendapatkan sampel?

Pada dasarnya, yuran sampel dan fret perlu dikenakan oleh pihak anda, mereka akan dikembalikan setelah meletakkan pesanan besar. Kemudian Muzik dan reka bentuk penampilan luar hendaklah dihantar kepada kami. Kami akan membuat sampel untuk anda.


4. Berapakah kos dan penghantaran ke negara saya?

Harga adalah berdasarkan kepada kuantiti, kraf dan butiran reka bentuk. Pengangkutan akan diberikan oleh syarikat pengangkutan berdasarkan berat badan anda dan CBM. Sebelum kami membuat sampel, kami hanya dapat memberi anda harga anggaran.


Hot Tags: 2d laser potong bapa ucapan selamat hari bapa, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like