2D Laser potong Birthday kad ucapan mesej untuk nenek

1. Ucapan ingin Kad untuk nenek 2. 100% OEM, terus harga kilang 3. lebih dari 14 tahun pengalaman perkhidmatan percetakan
Berbual sekarang

Maklumat produk

2D Laser potong Birthday kad ucapan mesej untuk nenek

handmade card.jpg

IMG_0909.JPG


Tips

Unik, kreatif dan diperibadikan Hadiah lebih baik. Hadiah tersebut bukan sahaja memberikan kejutan yang menyenangkan dan keseronokan kepada mereka yang menunjukkannya, tetapi juga membuat anda merasa bahawa anda telah menghabiskan banyak masa memikirkan tentang hal itu. Banyak tenaga telah diberikan kepadanya untuk menyediakan Hadiah ini untuk memberikannya. Dari perspektif ini, kraftangan peribadi adalah pilihan yang baik.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg


Sijil-sijil

Certificates 2.jpg


Pasaran

world market.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Adakah anda mempunyai stok produk untuk menjual?

tidak. Kami mengusahakan perintah OEM. Ini bermakna, saiz, bahan, kuantiti, Reka bentuk, pembungkusan penyelesaian, dan lain-lain bergantung pada permintaan anda. Jelas sekali, logo boleh dicetak pada produk.


2. Bolehkah saya mendapatkan sampel percuma?

mestilah! Kami boleh menghantar anda sampel yang kami dibuat sebelum untuk klien kami yang lain atau membuat sampel kosong baru kepada anda berdasarkan kehendak anda, ia hanya memerlukan anda untuk membayar kos penghantaran sampel. Jika anda hanya perlu untuk mengesahkan fungsi melalui video, maka anda tidak perlu membayar satu sen.


3. Bagaimana jika saya mempunyai aduan?

Kami ingin memberikan anda kepuasan 100%. Walau bagaimanapun, sekiranya anda mengalami masalah atau masalah, sila hubungi kami dengan segera melalui e-mel atau panggilan telefon, supaya kita boleh mengambil tindakan pembetulan segera di pihak kami.


4. Apakah Perkhidmatan tersuai anda?

Pelbagai perkhidmatan yang disesuaikan, termasuklah bunyi tersuai, bentuk, saiz, warna dan lain-lain keperluan. Dalam tambahan, kami menyediakan perkhidmatan OEM dan ODM. Tidak kira untuk logo atau jenama. Semua produk akan diperiksa ketat sebelum penghantaran.


Hot Tags: 2D laser potong Kad hari lahir ucapan mesej untuk nenek, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like