2D Laser potong rekaan Kad terima kasih perkahwinan terbaik

1. apa-apa soalan anda akan dijawab dalam masa 24 jam. 2. kami mempunyai pasukan R&D profesional yang kuat. 3. segera penghantaran. Pesanan yang kecil adalah dialu-alukan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

2D Laser potong rekaan Kad terima kasih perkahwinan terbaik

handmade card.jpg


IMG_1435.JPG


Tips

Kad terima kasih perkahwinan

Perkahwinan datang membuat kesimpulan yang berjaya, yang pulang dari Pengantin itu, hantar beberapa baru terima Kad dengan ucapan terima kasih sekali lagi. Kad terima kasih adalah terbaik Printed, biasanya selepas hari perkahwinan 2 hingga 4 minggu untuk menghantar kepada para tetamu.

Seperti kad ini, ada pink dalam laman, anda boleh menulis anda berterima kasih kepada para tetamu. Anda juga boleh menghantar kad ini sebagai kad ucapan perkahwinan, itu adalah pilihan yang baik juga.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

Jika terdapat sebarang masalah selepas anda menerima kad ucapan, sila hubungi kami dengan memberi masa bagi mencari jalan untuk menyelesaikannya. Kita boleh mencari penyelesaian untuk anda. Kita Semak setiap item dengan teliti sebelum dihantar.

Dalam Syarikat, perhatian utama dibayar kepada pengurusan asas, kualiti stabil, terus menambahbaiki Perkhidmatan jualan pra Perkhidmatan, jualan dan selepas jualan.


Sijil-sijil

Certificates 2.jpg


Pasaran

world market.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Berapa lama saya boleh Dapatkan sampel?

Setelah menerima pertuduhan sampel itu dan semua bahan & Reka bentuk yang disahkan, masa sampel adalah 5-7 hari dan penghantaran Express biasanya memerlukan kira-kira 3-5 hari. Beberapa contoh dengan struktur kompleks akan memerlukan lebih banyak masa.


2. Bagaimana saya boleh mendapatkan harga yang tepat?

Kuantiti, saiz, bentuk produk (gambar), bahan & percetakan warna & kemasan permukaan, dan kemudian pada harga yang terbaik akan hantar kepada anda tepat pada masanya.


3. Bagaimana pula produk anda

Kilang kami adalah fokus kepada menghasilkan kad ucapan berkualiti tinggi, kadar rosak kerana produk kami adalah kurang daripada 0.1%, 99% maklumbalas yang amat baik daripada pelanggan!


4. Bagaimana jika ada masalah dengan produk selepas menerima?
Memandangkan percetakan produk sentiasa mempunyai warna, kami tidak boleh berjanji untuk mengelakkan itu, tetapi kami akan mengambil gambar anda sebelum penghantaran untuk mengesahkan.

Hot Tags: 2D laser potong terbaik terima kasih Kad perkahwinan rekabentuk, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like