2D Laser potong kulit indah Reka bentuk kad perkahwinan

1. lebih dari 14 tahun pengalaman pembangunan. 2. kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami. 3. kami pasaran merangkumi Eropah, Amerika, Jepun dan negara-negara lain.
Berbual sekarang

Maklumat produk

2D Laser potong kulit indah Reka bentuk kad perkahwinan

handmade card.jpg


Tips

perkahwinan notis / Kad perkahwinan Kad pelantikan

Selepas tarikh perkahwinan ditentukan, jika anda ingin memberitahu kawan-kawan dan saudara berkongsi berita anda secepat mungkin, anda boleh mempersiapkan diri "Kad pemberitahuan perkahwinan" - Kad perlantikan ini adalah jemputan yang tidak formal, biasanya perlu menjadi 6 minggu sebelum perkahwinan atau awal dihantar kepada tetamu. Tentukan tarikh dan tempat perkahwinan, sila "Pastikan tarikh" dan memberitahunya bahawa jemputan akan dihantar kemudian.


Pembungkusan perkapalan &

packing and shipping 2.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng kraf Company Limited, terletak di Shenzhen, Guangdong wilayah di China.

Kami adalah 100% pengeluar dengan khusus dalam semua jenis kad ucapan, dengan atau tanpa elektronik, seperti pop up Kad, Kad laser 3d, Kad muzik.

Kami telah mewujudkan hubungan kerjasama yang stabil dengan pelbagai pembekal yang boleh dipercayai, dan terdapat satu pasukan profesional yang bekerja dengan kecekapan yang tinggi, bersedia untuk berkhidmat kepada pelanggan seluruh dunia dengan semangat yang hebat. 


Sijil-sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Adakah anda mempunyai stok produk untuk menjual?

tidak. Kami mengusahakan perintah OEM. Ini bermakna, saiz, bahan, kuantiti, Reka bentuk, pembungkusan penyelesaian, dan lain-lain bergantung pada permintaan anda. Jelas sekali, logo boleh dicetak pada produk.


2. Apakah jenis kertas boleh dicetak di atas?

Kertas seni memberikan prestasi terbaik daripada warna dan reka bentuk. Kami juga boleh menyediakan kertas khas lain seperti kad hitam, mengimbangi kertas, Kad putih dan kulit PU dan lain-lain.


3. Bagaimana untuk mendapatkan sampel?

Pada prinsipnya, yuran sampel dan pengangkutan perlu dicaj oleh sebelah anda, mereka akan dikembalikan selepas meletakkan perintah yang besar. Kemudian muzik dan reka bentuk penampilan luar hendaklah dihantar kepada kami. Kami akan membuat sampel untuk anda.


4. boleh saya mendapatkan bergegas penghantaran?

Anda boleh menaik taraf anda penghantaran FedEx bermalam (atau serupa Perkhidmatan Express) yang boleh membantu memenuhi tarikh akhir anda. Penghantaran bergegas tidak menjejaskan masa 10-15 hari untuk percetakan.

Hot Tags: Majlis perkahwinan laser potong kulit indah Reka bentuk 2D Kad, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like