2D Laser Cut 18 Hari Lahir Mesej Kad Funny

1. Kad pemotongan laser 2D untuk ulang tahun ke-18 2. Mempunyai pasukan reka bentuk profesional, sebarang reka bentuk adalah OK. 3. Memberi anda pakej perkhidmatan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

2D Laser Cut 18 Hari Lahir Mesej Kad Funny

Kad ucapan buatan tangan.jpg

IMG_0619.JPG


Petua

Selalu banyak kawan yang sangat penting di sekeliling kita untuk mempunyai hari jadi Oh, selain beberapa hadiah tradisional, jika anda boleh menyesuaikan kad ucapan buatan tangan yang dibuat sendiri, berkat-berkat yang dinyatakan lebih mudah disampaikan, dan saya percaya saya menerima kad ucapan Rakan sekelas juga akan menyelamatkan kad ucapan sebagai hadiah yang paling berharga. Hari lahir ke-18 adalah hari jadi yang sangat penting, anda perlu menghabiskan lebih banyak masa untuk memikirkan hadiah.


pembungkusan dan perkapalan.jpg


Profil Syarikat

syarikat 4.jpg

kelebihan.jpg


Pasaran

pemasaran 1.jpg

sebahagian daripada pelanggan.jpg


Soalan Lazim


16. Bagaimanakah syarikat anda mengawal kualiti?

Kualiti bergantung kepada harga, kami mempunyai ribuan produk, kami tidak dapat menjanjikan bahawa semua produk mempunyai kualiti yang sama, kerana kami perlu memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza, sesetengah pelanggan memerlukan kualiti yang tinggi, sesetengah pelanggan memerlukan harga yang rendah mengikut keperluan anda!


53. Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk saya dalam masa 15 hari sejak tempahan telah disahkan?

Mengikut keperluan anda, kami boleh menambah logo syarikat anda, laman web, nombor telefon atau idea anda ... pada kotak. Anda boleh memilih warna yang anda suka, pereka profesional kami akan melakukan kerja reka bentuk untuk anda.


69. Bagaimana jika saya mempunyai aduan?

Kami ingin memberikan anda 100% kepuasan. Walau bagaimanapun, jika anda mengalami masalah atau masalah, sila hubungi kami dengan serta-merta melalui E-mel atau panggilan telefon, supaya kami dapat mempromosikan tindakan pembetulan di pihak kami.


80. Apakah bahan kertas dan penamat permukaan?

Kertas: Kertas standard adalah kertas seni 300g dengan percetakan 4C. Bahan-bahan lain dan kemahiran pencetakan boleh diterima atas permintaan anda.

Permukaan permukaan: Seperti 250g, 350g, dll. Hardcover Embossing & Engraving, UV, stamping panas, percetakan warna tempat, percetakan sisi dua dan lain-lain.Hot Tags: 2d laser potong 18 mesej kad ucapan lucu, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like