Kad Reka Bentuk Percutian Holiday

Kad Reka Bentuk Percutian Holiday

Kad Day Beach kami adalah serbuk biru dan mempunyai ilustrasi beberapa keperluan musim panas. Potongan laser dan digambarkan dengan indah, penutup kad pop timbul ini menampilkan ilustrasi payung pantai, baldi pasir, dan kepiting comel. Buka kad ceria ini, dan adegan sempurna menanti. Payung pantai pop timbul dengan dua kerusi pantai dan aksesori kastil pasir mewujudkan suasana berseronok di pantai.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad rancangan reka bentuk percutian

Kegiatan untuk Kad Hari Pantai:
Day Beach adalah hadiah yang sangat baik untuk hari lahir musim panas dan perayaan persaraan. Cara terbaik untuk menjemput seseorang istimewa di percutian musim panas. Juga membuat tuan rumah atau hadiah nyonya rumah yang indah untuk semua pihak musim panas yang anda telah dijemput.


pop up card11pop up card22pop up card13Siapa kita?


Shenzhne Winpsheng Craft Co., ltd adalah pengeluar kerajinan kertas profesional yang mengkhususkan diri dalam semua jenis kartu ucapan dengan atau tanpa elektronik, kotak kertas, tas kertas dan barang hadiah lainnya.

Kami mempunyai siri mesin canggih, seperti mesin percetakan, mesin foil panas, mesin potong laser, mesin potong mati, boleh melakukan 90% produk di rumah, yang membantu untuk mengawal kos dan kualiti.
Soalan Lazim

1. Bagaimana dengan harga?

Pls hubungi kami secara langsung untuk sebut harga.


2. Adakah anda menawarkan reka bentuk OEM?

Ya, kami mempunyai pereka sendiri yang boleh membantu anda mengembangkan projek.


3. Bagaimana dengan masa penghantaran?

Ia sekitar 25-30 hari.Hot Tags: reka bentuk percutian pop up card, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like