Happy Holiday Travel kad ucapan untuk kawan-kawan

1. lebih daripada 13 tahun pengalaman dalam pengeluar. 2. lengkap dengan mesin yang canggih dan pekerja yang berpengalaman 3. Antarabangsa kualiti harga yang kompetitif dan kekuatan yang kuat
Berbual sekarang

Maklumat produk

Happy Holiday Travel kad ucapan untuk kawan-kawan

handmade card.jpg


IMG_2316.JPG


Tips

Apabila mempunyai perjalanan yang di luar negara, mereka juga membeli beberapa kad ucapan yang menarik perhatian mereka, walaupun mereka tidak menghantar.

Pada peringkat ini, kaum Cina berusaha untuk hidup yang ketara, sehingga kehidupan kebendaan bertambah baik, ia akan meneruskan peringkat kerohanian hal juga. Seorang pelanggan Jepun yang bercakap dengan kami, kad ucapan yang popular untuk masa yang sangat lama, semasa dia masih muda, pasaran kad ucapan Jepun turut sejuk. Tapi sekarang sudah berbeza, anda boleh membeli beberapa Kad dengan adat tempatan dan amalan. Mereka akan membuat rakan-rakan anda yang bahagia.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng kraf Syarikat Sendirian Berhad adalah sebuah perusahaan berteknologi tinggi dengan semua Kecergasan, kekuatan potensi dan komprehensif. Syarikat ini terletak di zon teknologi LongGang, tempat yang unik dengan pemandangan yang indah dan Hadiah alam semula jadi.

Kita mempunyai sistem, sekurang-kurangnya tiga kali diperiksa oleh QC Jabatan semasa proses keseluruhan produk (kuat bahan pemeriksaan, jisim productions menghasilkan, sebelum penghantaran) semakan kualiti yang ketat.


Sijil-sijil

Certificates 2.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Bolehkah saya mendapatkan barang-barang lain untuk dipadankan dengan jemputan saya?

Ya, kami dapat menyelaras apa-apa untuk anda jemputan pemilihan, seperti tag, simpan tarikh, letakkan Kad, program, menu, pengumuman, Kad terima kasih dan banyak lagi. Walaupun jika anda tidak melihat mereka digambarkan di laman web ini, kita boleh membuat mereka.


2. Apakah perkhidmatan yang boleh anda berikan selain khidmat percetakan?
Jika anda ingin mengedar produk percetakan di China atau Asia, kami boleh menyediakan kos rendah pengagihan dan penyimpanan percuma untuk anda. Dan jika anda perlu menghantar produk percetakan untuk pameran di China, kami boleh membantu anda untuk menghantar tepat pada masanya.


3. Sekiranya produk mempunyai beberapa masalah kualiti, bagaimana anda akan berurusan dengannya?

Setiap langkah pengeluaran dan produk siap akan diperiksa oleh QC Jabatan sebelum penghantaran. Jika disebabkan masalah kualiti produk kami, kami akan menyediakan khidmat penggantian.


4. Bilakah boleh saya dapatkan harga

Biasanya, kita sebut harga dalam tempoh 24 jam selepas kami mendapat pertanyaan anda. Jika harga adalah sangat urgent, sila hubungi kami terus untuk meminta bantuan. Nombor telefon yang terletak di bahagian atas laman web kami, maka kami boleh memberikan jawapan anda dalam masa yang singkat.Hot Tags: Happy holiday travel kad ucapan untuk kawan-kawan, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like