Kad ucapan buatan tangan Happy Halloween

Kad ucapan buatan tangan Happy Halloween

1. mempunyai pasukan profesional, mana-mana Reka bentuk yang OK. 2. memberikan anda pakej perkhidmatan. 3. Reka bentuk logo, warna, bingkai, saiz semua boleh disesuaikan seperti yang anda mahu.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad ucapan buatan tangan Happy Halloween

handmade card.jpg


Tips

Halloween adalah hari yang sangat menarik, orang memakai beberapa pakaian yang aneh atau pelik. Anda akan melihat banyak rangka, sihir, Labu dan beberapa perkara lain yang takut. Pada kad ini, ia adalah satu malam, bulan tidak dapat menyala kegelapan. Terdapat seorang ahli sihir yang lama menunggang dengan besom dan penerbangan atas Taman kubur. Seterusnya beliau adalah satu bulan dan kelawar. Kad ini adalah hadiah yang baik untuk dihantar pada Halloween.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg


Syarikat kami, Shenzhen Winpsheng kraf Co, Ltd adalah pengeluar produk percetakan profesional dan pengeksport di China. Perniagaan kami merangkumi pelbagai produk dalam industri percetakan, seperti pelbagai buatan tangan kad ucapan, kad ucapan, muzik, komputer riba, hangtags, lesen, kotak warna dan buku.

Kami mempunyai mesin cetak sendiri, kertas dipotong Mesin, Mesin Kerajang/emboss, Mesin potong die, laser potong mesin dan lain-lain yang boleh keseluruhan produk siap daripada percetakan pembungkusan di gudang kami.


Sijil-sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM


1. Adakah caj sampel boleh dikembalikan?

Ya, biasanya caj sampel boleh dikembalikan apabila anda mengesahkan pengeluaran besar-besaran, tetapi bagi keadaan yang tertentu Sila hubungi orang-orang yang susulan dengan pesanan anda.2. Bagaimana untuk memastikan kualiti yang baik dan penghantaran adalah tepat pada masanya?

Kita lakukan QC untuk bahan mentah, percetakan, selepas percetakan, dan sebelum pembungkusan.

Pengeluaran sampel akan dihantar 10 hari sebelum penghantaran. Kami akan menghantar kepada anda gambar pemeriksaan sebelum penghantaran. Pengeluaran laporan yang akan dihantar setiap hari untuk menjaga anda up to date. Kami memberi jaminan kualiti dan jaminan di masa-penghantaran.


3. Bagaimana saya boleh mendapatkan harga yang tepat?

Terdapat beberapa spesifikasi asas yang kita perlu tahu untuk harga mengira, iaitu: kuantiti, saiz, bentuk produk (gambar), bahan & percetakan warna & permukaan penamat (boleh rujuk untuk menerangkan gambar di laman web kami), dan kemudian pada harga yang terbaik akan dihantar kepada anda masa.


4. Apakah perbezaan di antara yang matte serta kemasan yang berkilat?

Kami menawarkan 3 kemasan produk kami:

1) matte adalah penamat yang kusam tanpa gloss atau Kasut.

2) gloss AQ adalah sebuah gloss finish tetapi gloss tidak tinggi.

3) UV ialah kemasan gloss tinggi. Ia adalah permukaan bebas boleh tulis yang berkilat.
Hot Tags: buatan tangan happy halloween kad ucapan, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like