Kad Ucapan Selamat Hari Lahir / Kad Persembahan Panas untuk Ulang Tahun ke-18

Kad Ucapan Selamat Hari Lahir / Kad Persembahan Panas untuk Ulang Tahun ke-18

Soalan anda akan dijawab dalam masa 24 jam. Kami mempunyai pasukan R & D profesional yang kuat. Penghantaran dengan segera. Pesanan kecil dialu-alukan.
Berbual sekarang

Maklumat produk


Kad Ucapan Selamat Hari Lahir / Kad Persembahan Panas untuk Ulang Tahun ke-18


Kisah kad


birthday card1-1 (4).jpg

Kad Ucapan Selamat Hari Lahir / Kad Stamping Panas Untuk Ulang Tahun ke-18:

Ia perlu untuk mengatakan "Happy Birthday" kepada yang anda suka, terutamanya ulang tahun ke-18. Kad ucapan ini akan menghantar harapan terbaik kepada orang dewasa baru dan menggalakkan mereka meneroka kehidupan masa depan.

Permintaan asing untuk kad ucapan agak besar, menurut menunjukkan data keutamaan carian ucapan asing, pasaran kad muzik sangat luas, bukan sahaja peniaga, apabila kad ucapan mencari swasta lebih berat sebelah memihak kepada kad muzikPerkara

Kad hari jadi buatan tangan

Bahan

Kertas mengimbangi, kertas seni, kertas bersalut

Percetakan

CMYK atau pencetakan PMS

Saiz

A4 atau disesuaikan

Penamat permukaan

Penekanan panas, embossing

Pelabuhan

HongKong / Shengzhen

Cara QC

Setiap produk 100% semak.
Pembungkusan dan perkapalan.jpg


Maklumat Syarikat


Soalan Lazim

1. Siapa kita? Apakah produk utama kami?
Kami adalah pengeluar kustom dan pembekal yang boleh dipercayai percetakan dan pembungkusan dengan pengalaman selama 13 tahun.
Produk mel kami adalah Kad ucapan kertas, Peti beralun, Beg kertas, Label & pelekat, Kad lepuh, Peti Hadiah, Brosur dan lain-lain. Produk tersuai banyak.


2. Bagaimanakah saya boleh mendapatkan sampel untuk menyemak kualiti anda?

Selepas pengesahan harga, anda boleh meminta sampel untuk menyemak kualiti reka bentuk dan kertas kami. Untuk sampel dicetak, kami akan memeriksa $ 30- $ 100 untuk menampung kos pada filem & percetakan. Kos sampel boleh dikembalikan semula selepas mengesahkan pesanan.


3. Bagaimanakah syarikat anda mengawal kualiti?

Kualiti bergantung pada harga, kami mempunyai ribuan produk, kami tidak boleh berjanji bahawa semua produk mempunyai kualiti yang sama, kerana kami perlu memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza, ada yang memerlukan kualiti yang tinggi, ada yang memerlukan harga yang rendah Mengikut keperluan anda!


4. Adakah anda kilang atau syarikat perdagangan?

Kami adalah 100% Manufactory khusus dalam percetakan & pembungkusan lebih dari 10 tahun dengan 6.000 meter persegi kawasan bengkel. Kami mempunyai pasukan yang cemerlang yang terdiri daripada 150 pekerja profesional dan mahir.


5. Bagaimana untuk memesan?

Sila hantarkan pesanan pembelian anda melalui E-mel, atau kami boleh menghantar invois untuk pengesahan anda. Maklumat seperti di bawah diperlukan.
1) Maklumat produk: Kuantiti, Spesifikasi (Saiz, Bahan, Teknologi dan keperluan Pembungkusan dan lain-lain)
2) Maklumat penghantaran: Nama syarikat, nombor Telefon & Faks, Alamat, destinasi pelabuhan.


Pasaran


Hot Tags: Buatan tangan kad ucapan ulang tahun / kad setem panas untuk hari jadi 18, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like