2018 Kad Ucapan Piala Dunia Untuk Peminat Bola Sepak

1. Kad ucapan untuk peminat bola sepak 2. OED / ODM adalah kedua-dua dialu-alukan 3. Pengalaman penuh pada reka bentuk kad bola sepak
Berbual sekarang

Maklumat produk

2018 Kad Ucapan Piala Dunia Untuk Peminat Bola Sepak

Terdapat 7 bulan sebelum Piala Dunia 2018. Itulah masa yang lama untuk penggemar bola sepak, tetapi jika anda adalah agensi kad, ia adalah masa yang sesuai untuk menyediakan.

Tidak ada yang memberi lebih kebanggaan negara ketika itu Piala Dunia. Kad dengan bendera kebangsaan dan pasukan kebangsaan dicetak akan menyentuh peminatnya. Selain itu, kad dengan kacak atau bintang bola sepak kartun akan menjadikan peminatnya suka.

Jualan untuk kad Kejuaraan tidak akan menjadi masalah; bahagian yang paling sukar ialah kita tidak tahu siapa yang akan mendapat juara.

Akhir sekali, akan ada banyak remaja mula mencintai permainan yang indah ini; kad hari lahir bertemakan bola sepak akan membuatnya tersenyum.


Sampel (Sila klik gambar di bawah)

复件 IMG_0086.JPG 复件 IMG_1665.JPG

复件 IMG_1732.JPG 复件 IMG_3046.JPG


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Bagaimana harga produk dan bagaimana untuk merujuk harga?
Kami menilai produk mengikut pilihan pelanggan mengenai bahan, percetakan, dan aliran proses lain dan sebagainya. Dan anda boleh bertanya oleh TM, skype atau hantar e-mel kepada kami.


2. Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

Selepas menerima caj sampel dan semua bahan & reka bentuk disahkan, masa sampel adalah 5-7 hari dan penghantaran Express biasanya memerlukan sekitar 3-5 hari. Sesetengah sampel dengan struktur kompleks memerlukan lebih banyak masa.


3. Bagaimana saya boleh mendapatkan harga yang tepat?

Terdapat beberapa spesifikasi asas yang perlu kita ketahui untuk mengira harga, yaitu: kuantiti, saiz, bentuk produk (foto), percetakan bahan & warna & finishing permukaan (boleh merujuk kepada menerangkan gambar di laman web kami), dan kemudian yang terbaik harga akan dihantar kepada anda tepat pada waktunya.


4. SELAMAT DATANG

Pelanggan menunjuk ke hadapan boleh diterima dan dialu-alukan;

Biasanya, kami akan mengesyorkan pengangkutan terbaik dari mana-mana pembawa antarabangsa seperti DHL, FEDEX, UPS, TNT dll. Laluan adalah SHENZHEN --- HONGKONG --- ABROAD; ini adalah pilihan terbaik untuk pakej kecil.

Untuk kuantiti yang banyak, dengan Air atau di laut boleh cukup.Hot Tags: 2018 kad ucapan cawan dunia untuk peminat bola sepak, China, pengilang, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like