Hapyy Tahun Baru Custom Handmade Membuat Kad Mesej Salam

Hapyy Tahun Baru Custom Handmade Membuat Kad Mesej Salam

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited, khusus dalam semua jenis kad ucapan, modul suara, kotak, beg, nota melekit dan kraft papre lain dengan / tanpa elcetronic dalam kualiti yang baik atau berkualiti tinggi. Kami mempunyai mesin canggih kami sendiri, seperti mesin cetak, mesin stamping panas, ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited , khusus dalam semua jenis kad ucapan, modul suara, kotak, beg, nota melekit dan kraft papre lain dengan / tanpa elcetronic dalam kualiti yang baik atau berkualiti tinggi . Kami mempunyai mesin canggih kami sendiri, seperti mesin percetakan, mesin stamping panas, mesin potong mati, mesin potong kertas, mesin potong laser ..., boleh melakukan penamat permukaan seperti stamping panas, timbul, perhiasan, pemotongan laser, matt, berkilat. ..Dan juga dengan pasukan yang kuat (jualan profesional, jurutera yang berpengalaman, pekerja mahir ...), kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu anda dengan projek anda, memberikan cadangan profesional dan penyelesaian, menjadikan idea anda menjadi produk sebenar. Selamatkan pertanyaan anda pada bila-bila masa :)


Kad ucapan selamat tahun baru buatan tangan 1

Buatan tangan tahun baru gembira kad ucapan 2

Buatan tangan tahun baru gembira kad ucapan 3

Buatan tangan tahun baru gembira kad ucapan 4


Maklumat Syarikat


Shengzhen Winpsheng Craft Co., ltd terletak di Shengzhen, Guangdong.A 12 tahun pengalaman syarikat, produk utama adalah kertas dan kartu elektronik.

工厂 无 字 .jpgPasaran

Maklum balas dan komen daripada Pelanggan.jpg

Tahun baru buatan tangan ingin kad ucapan

Hot Tags: Tahun baru hapyy buatan tangan adat ingin ucapan mesej kad, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like