Pasangan Dalam Cinta Pop Up Card

Pasangan Dalam Cinta Pop Up Card

Hati mudah diserlahkan pada penutup merah mutiara kad ini. Buka kad untuk mencari pasangan cinta antara banyak hati. Kad ucapan romantis ini adalah cara sempurna untuk mengatakan saya mencintai anda pada majlis khas itu.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Pasangan dalam Cinta Pop Up Card

Acara untuk Pasangan Pop Tahun Baru dalam Kad Ulang Tahun Cinta:
Ideal untuk sesiapa yang cinta, kad ini menjadikannya mudah untuk anda mengatakan bahawa saya mencintai anda. Gunakannya pada Hari Valentine, Ulang Tahun anda, perkahwinan rakan anda, atau sebarang sambutan pertunangan.


1. Saiz: 116x166mm atau disesuaikan

2. Kertas: 220g-260g kertas mutiara khas

3. Logo: Mana-mana jawatanKenapa pilih kami?

1. Fokus pada kerajinan kertas selama 14 tahun, khusus dalam semua jenis kad ucapan dengan atau tanpa elektronik, kartu ucapan 3d pop up, kotak kertas musik dan buku nota kertas muzik dll.

2. Keupayaan pembangunan dan penjualan yang kukuh: 8 jurutera dan 12 pasukan jualan dengan pengalaman yang kaya membantu anda untuk menyelesaikan segala-galanya semasa pembangunan dan perkhidmatan. Jika anda hanya memberi kami idea, kami boleh menjadikannya produk sebenar.

3. Perkhidmatan one-stop: Kami mempunyai mesin cetak sendiri, mesin stamping panas, mesin pemotong mati, mesin pemotong kertas dan mesin rata dan lain-lain dan seluruh produk boleh selesai di kilang kami dari percetakan, kerajang, membuat modul bunyi untuk pembungkusan.

4. Jaminan kualiti: 100% diperiksa oleh QC. Kami mempunyai lebih daripada 3 kali pemeriksaan dari bahan ke barang jadi, termasuk IQC, PQC, PQA.

5. Masa penghantaran yang cepat: Kami mempunyai lima baris pengeluaran automatik untuk memastikan masa penghantaran yang cepat, satu sahaja untuk barang-barang muzik pelanggan Jepun.


Soalan Lazim

1. Apakah istilah pembayaran anda?
30% deposit TT sebelum pengeluaran besar-besaran, baki 70% TT sebelum penghantaran

2. Apakah yuran sampel anda?
Yuran sampel bergantung pada jenis produk yang berbeza dan keperluan anda. Butiran, sila hubungi saya di e-mel. Terima kasih!

3. Bagaimana pula dengan masa sampel?
Waktu sampel biasanya 7 hari.

4. Apa masa utama anda untuk pengeluaran besar-besaran?
Biasanya, kira-kira 20-25 hari.

Hot Tags: pasangan cinta pop up kad, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like