Kad Ucapan Romantik Untuk Hari Valentine

1. Kad ucapan untuk Hari Valentine 2. Selamat datang OEM, ODM. 3. Lulus BSCI, FSC, GSV, pensijilan ISO.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Ucapan Romantik Untuk Hari Valentine

3D Laser Cut Card.jpg


Petua

Dalam adat Hari Valentine, bunga dan coklat adalah penting untuk perayaan. Rose atas nama cinta terkenal, tetapi warna yang berbeza, jumlah bunga mawar, terdapat nasib baik lainnya. Nyanyian lagu-lagu cinta juga merupakan bentuk cinta kasih sayang. Kadang-kadang lelaki meminta cinta dengan menyanyikan lagu cinta.

Anting menjadi tempat nombor satu pada kaji selidik hadiah kegemaran lelaki lelaki Hari Valentine, iaitu 31% daripada semua pembelian, diikuti oleh gelang dan kalung.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Siapa kita? Apakah produk utama kami?
Kami adalah pengeluar adat dan pembekal yang boleh dipercayai percetakan dan pembungkusan dengan pengalaman selama 14 tahun.
Produk mel kami adalah Kad ucapan kertas, Peti beralun, Beg kertas, Label & pelekat, Kad lepuh, Peti Hadiah, Brosur dan lain-lain. Produk tersuai banyak.


2. Perkhidmatan apa yang boleh anda sediakan selain perkhidmatan percetakan?
Jika anda ingin mengedarkan produk percetakan anda di China atau Asia, kami dapat menyediakan kos pengedaran yang rendah dan penyimpanan percuma untuk anda. Dan jika anda perlu menghantar produk percetakan ke pameran di China, kami dapat membantu anda untuk menyampaikan waktu.


3. Bolehkah anda membuat pesanan OEM?

Ya pasti. Kebanyakan produk kami dibuat mengikut reka bentuk pelanggan. Sila hantarkan kami seni reka bentuk AI atau PDF, fail bunyi format MP3 atau MAV. Pereka dan jurutera elektronik kami boleh membantu untuk menyelesaikan produk akhir.


4. Bagaimana saya memeriksa barangan saya?

Kami membuat sampel terlebih dahulu untuk mengesahkan kualiti, apabila diluluskan, kami memulakan pengeluaran. Dan kami sangat mengalu-alukan anda melawat kilang kami, atau meminta pihak ketiga untuk memeriksa.


Hot Tags: kad ucapan romantis untuk hari valentine, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like