Muncul BusThank haiwan yang lucu anda Kad rakan

Muncul BusThank haiwan yang lucu anda Kad rakan

1. pasaran utama ialah Eropah, Jepun, Amerika Syarikat. 2.100% pengeluar dan boleh rekabentuk dengan diri kita sendiri 3. dijatuhkan akreditasi BSCI & ISO & FSC.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Muncul BusThank haiwan yang lucu anda Kad rakan


pop up card8 (7).jpg


Kertas: Kertas seni C1S

Cetak: CMYK

Saiz: 116 mm × 166 mm

MOQ: 500

Pelabuhan: HongKong / Shengzhen

Pek: Satu sampul surat dan polibeg satuKemasan permukaan

surface finishing(2).jpg


Pembungkusan perkapalan &

packing and shipping 2.jpgProfil Syarikat

company profile3.jpg


Kami adalah kilang yang lebih 6000 in. persegi Shenzhen, Guangdong, China, khusus dalam kraf kertas buatan tangan, terutamanya kertas dengan elektronik lebih 12 tahun.

Kami mempunyai 8 Jurutera jualan 12, 150 pekerja mahir dan lima automatik pengeluaran berikutnya, satu sahaja untuk barang-barang muzik pelanggan Jepun.

pasaran yang mensasarkan Europe

Syarikat, Jepun, Korea dan Asia Tenggara, juga Hong Kong dan Taiwan. Kualiti premium, inovasi produk dan harga yang berpatutan adalah misi utama Syarikat kami

menepati masa penghantaran dan perkhidmatan yang sempurna adalah jaminan untuk kerjasama jangka panjang kami!Pasaran

marketing 1.jpgSOALAN-SOALAN LAZIM

1. Kenapa Adakah anda dapat membuat kelompok kecil percetakan dan pembungkusan produk penyesuaian?

Kami mempunyai 3 set bukti digital epson percetakan, 2 set Mesin memotong secara automatik komputer, dan sebagainya, dengan cepat menghasilkan sampel dengan peralatan, juga mempunyai barisan pengeluaran automatik Hadiah kadbod kotak pes, serta berpengalaman, berkemahiran Naib Juara, supaya kita boleh fleksibel, cepat pemprosesan pelbagai kuantiti dan pelbagai jenis percetakan adat kotak pembungkusan.


2. siapalah kita? Apakah produk-produk utama kami?
Kami adalah pengilang adat dan pembekal yang boleh dipercayai percetakan dan pembungkusan dengan pengalaman selama 14 tahun.
Produk mel kami adalah kad ucapan kertas, Corrugated Peti, beg kertas, Label & pelekat, Kad telah, kotak Hadiah, risalah dan lain-lain. Produk-produk adat adalah multitudinous.


3.Produk sama, kenapa harga anda adalah lebih tinggi daripada pembekal lain dalam pasaran ini?

Produk yang berbeza mempunyai harga yang berbeza, walaupun produk sama yang menggunakan kertas yang berbeza dan hasil kerja akan mempunyai harga yang berbeza, seperti pembekal, kami promiss untuk memberikan perkhidmatan sebelum jualan dan khidmat selepas jualan yang terbaik untuk pelanggan!


4. Bagaimana saya boleh mendapatkan sebut harga?
Biasanya, sebut harga akan dihantar kepada anda dalam tempoh satu hari bekerja atas kesemua keterangan mengenai produk yang jelas. Jika sesuatu yang segera, kita boleh sebut harga untuk anda dalam tempoh 2 jam berdasarkan semua maklumat yang anda berikan.
Hot Tags: muncul busthank haiwan yang lucu anda rakan Kad, China, pengeluar, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like