Kad Ucapan Hiasan Hiasan Laser Cut

1. Kad ucapan buatan tangan buatan tangan 2. Reka bentuk tersuai 3. Menghantar gambar atau gambar kami, kami akan membuat reka bentuk untuk anda
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser Cut kad ucapan hiasan buatan tangan

Banyak keluarga suka meletakkan hiasan di rumah, kayu, kaca, kristal, logam dan bahan lain. Pernahkah anda terfikir kerajinan kertas itu. Pada masa kini, kraf kertas semakin menarik, seperti kad pemotongan laser 3D ini, termasuk imejan yang kaya dan kesan animasi yang jelas. Ia juga merupakan pilihan yang baik untuk hiasan. Tetapi jangan lupa letakkannya di tempat yang kering dari cahaya matahari.

3D Laser Cut Card.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg


Sijil

certificates.jpg


Sebahagian daripada pelanggan

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Berapa lama masa yang diperlukan untuk menerima pesanan saya?

Ia bergantung kepada kuantiti pesanan, kami sentiasa menasihati anda masa pengeluaran sebelum anda membuat pesanan. Jika anda mempunyai tarikh akhir yang mendesak dan kami akan melihat apa yang boleh kami lakukan.


2. Apakah kelebihan terbesar berbanding pesaingnya?
Kami adalah salah satu pembekal produk kraf dan kertas DIY yang terawal. Kami berbangga dengan pelbagai produk kami yang luas, kawalan kualiti yang ketat, perkhidmatan selepas jualan yang baik dan hubungan pelanggan yang stabil.


3. Bagaimana dengan harga?

Harga akan dikuatkuasakan oleh kuantiti, untuk item yang sama, harga akan berbeza untuk kuantiti yang kecil dan besar qty.untuk menjimatkan masa anda yang berharga dan mendapatkan harga pada saat pertama, di bawah maklumat menyarankan mencantumkan untuk menghitung biaya yang tepat.
Hot Tags: laser cut buatan tangan kad ucapan hiasan, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like