Kad Jemputan Perkahwinan Cantik buatan tangan

1. Kad jemputan perkahwinan yang cantik buatan tangan 2. Kad perkahwinan custome 3. Perkhidmatan yang baik & penghantaran cepat di syarikat kami
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad jemputan perkahwinan cantik buatan tangan

Lambang rahmat dan keindahan, angsa itu adalah salah satu haiwan terakhir yang kita bayangkan menjadi sesuatu yang lain daripada elegan. Apabila dua orang angsa mendekat dan meletakkan kepalanya ke dalam bulu yang lain, tiada siapa yang boleh menanggung mengganggu adegan yang indah ini. Kad pernikahan ini akan mengharapkan cinta anggun untuk pasangan baru.


3D Laser Cut Card.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg


Soalan Lazim

1. Untuk produk yang sama, Kenapa harga anda lebih tinggi daripada pembekal lain di pasaran ini?

Produk yang berbeza mempunyai harga yang berlainan, walaupun produk yang sama yang menggunakan kertas dan mutu kerja yang berbeza akan mempunyai harga yang berbeza, sebagai pembekal, kami berjanji untuk menyediakan perkhidmatan pra-jualan dan selepas jualan yang terbaik untuk para pelanggan!


2. Bolehkah anda membuat pesanan OEM?

Ya pasti. Kebanyakan produk kami dibuat mengikut reka bentuk pelanggan. Sila hantarkan kami seni reka bentuk AI atau PDF, fail bunyi format MP3 atau MAV. Pereka dan jurutera elektronik kami boleh membantu untuk menyelesaikan produk akhir.


3.SHIPMEN

Pelanggan menunjuk ke hadapan boleh diterima dan dialu-alukan;

Sekiranya menggunakan cadangan kami, kami akan mengesyorkan pengangkutan terbaik dari mana-mana pembawa antarabangsa seperti DHL, FEDEX, UPS, TNT dll. Laluan adalah SHENZHEN --- HONGKONG --- ABROAD, ini adalah pilihan terbaik untuk pakej kecil.
Hot Tags: kad jemputan perkahwinan buatan tangan yang cantik, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like