Idea-idea Kad Birthday lucu / Birthday Pop Up Kad untuk rakan

1. pasukan perkilangan seluruh didedikasikan untuk menghasilkan produk berkualiti mewah ke terperinci terakhir. 2. kami pasaran merangkumi Eropah, Amerika, Jepun dan negara-negara lain.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Idea-idea Kad hari jadi lucu / Birthday pop up Kad untuk rakan

pop up card5 (5).jpg


Kertas: Kertas seni C1S

Cetak: CMYK

Saiz: 116 mm × 166 mm

MOQ: 500

Pelabuhan: HongKong / Shengzhen

Pek: Satu sampul surat dan polibeg satu


pop up card.jpg


Profil Syarikat

company profile 2.jpg


Winpsheng merupakan salah satu daripada pengeluar utama kad ucapan barangan yang berkualiti dengan/tanpa elektronik, seperti buatan tangan kad ucapan, muzik kad ucapan, kad ucapan LED, 3D pop up kad ucapan... 

Kami mempunyai 8 Jurutera jualan 12, 150 pekerja mahir dan lima automatik pengeluaran berikutnya, satu sahaja untuk barang-barang muzik pelanggan Jepun.

Kami mempunyai mesin cetak sendiri, kertas dipotong Mesin, Mesin Kerajang/emboss, Mesin potong die, laser potong mesin dan lain-lain yang boleh keseluruhan produk siap daripada percetakan pembungkusan di gudang kami.


marketing 1.jpgSijil-sijil

certificates.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. produk percetakan adat Syarikat anda benar-benar telah tiada MOQ?

Ya, kerana kita mempunyai yang fleksibel rantaian bekalan, jadi menerima cetakan penyesuaian dengan tiada moq, di samping itu, keperluan bentuk khas untuk membuat produk acuan, seperti Pekeliling kotak kadbod dan lain-lain kes-kes khas, kotak hadiah kadbod konvensional adalah pada dasarnya ada tiada kuantiti minimum 1 produk dari penyesuaian.


2. boleh awak beri saya harga diskaun?

Kita terutamanya borong Perkhidmatan, dasar kami adalah bahawa kuantiti besar, harga murah, jadi kami akan memberikan sebut harga anda harga yang terbaik berdasarkan kuantiti pesanan anda. Ia adalah sangat normal bagi pelanggan untuk memberi kita sedikit pesanan apabila pertama kerjasama, jika kita dapat tahu anda akan bekerjasama lagi, kami juga boleh memberikan harga yang berpatutan.


3. Sekiranya produk mempunyai beberapa masalah kualiti, bagaimana anda akan berurusan dengannya?

Setiap langkah pengeluaran dan produk siap akan diperiksa oleh QC Jabatan sebelum penghantaran. Jika disebabkan masalah kualiti produk kami, kami akan menyediakan khidmat penggantian.


4. Berapa lama waktu yang diperlukan untuk menerima pesanan saya?

Ia bergantung kepada kuantiti pesanan, kami sentiasa menasihati anda masa sebelum anda membuat order.if yang anda mempunyai tarikh akhir untuk segera dan kita akan melihat apa yang boleh kita lakukan.

Hot Tags: idea-idea Kad hari jadi lucu / birthday pop up Kad untuk kawan, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like