Kad Ucapan Perkahwinan 3D Elegant

1. Kad perkahwinan 3d 2. Reka bentuk dan perkhidmatan tersuai 3. Mesin dan pengurusan lanjutan
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad ucapan perkahwinan 3D Elegant

Apabila bercakap mengenai perkahwinan, banyak imej manis akan masuk ke dalam fikiran kita, pengantin cantik dan pengantin lelaki yang tampan, jamuan, tetamu. wain yang indah, makanan yang lazat. Pada masa itu, hadiah hendaklah dihantar kepada pasangan baru. Kad ucapan ini menunjukkan adegan romantis, ia akan mengingatkan mereka bulan madu yang indah.


3D Laser Cut Card.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg


Sijil

certificates.jpg


Sebahagian daripada pelanggan

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Bagaimana saya boleh membuat pesanan?
a. Untuk memanggil kami jika anda tergesa-gesa.
b. Untuk berbual dengan pasukan jualan perkhidmatan dalam talian kami.
c. Untuk mengisi butir-butir yang diperlukan kami dengan jelas, supaya kami dapat kembali kepada anda dalam masa 24 jam.


2. Bagaimana pula dengan masa penghantaran?

Produk dan kuantiti yang berbeza memerlukan prosedur yang berbeza dan pemasaan yang berbeza. Kami boleh berjanji untuk mencuba sebaik mungkin untuk menyelesaikan pesanan anda dalam masa yang singkat. Biasanya ia kos kira-kira 15 hingga 45 hari untuk menyelesaikan pengeluaran. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami secara langsung.


3. Bagaimana dengan kualiti produk anda?

Dengan juruteknik yang kuat, jentera lanjutan, dan kesedaran, kami boleh mengubah konsep reka bentuk anda menjadi produk yang berjaya. Setiap produk akan dikawal oleh QA & QC untuk mempromosikan kualiti produk kami.Hot Tags: kad ucapan selamat hiasan 3d, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like