Rusa Pop Up Kad Ucapan Natal Krismas

Ini adalah kad ucapan tentang elk Christmas. Sampul kad berwarna merah cerah, pada penutupnya adalah pola elk laser potong 2D dan teks "Merry Christmas". Halaman dalam kad berwarna kuning. Di tengah-tengah halaman adalah adegan pemotongan laser 3D. Anda dapat melihat rusa merah yang cantik di tengah-tengah pokok hijau. Menariknya, antler's antler berbentuk salji dan kelihatannya sangat unik, saya percaya anda akan senang melihat kad ini.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Ini adalah kad ucapan tentang rusa Krismas. Sampul kad berwarna merah cerah, pada penutupnya adalah pola elk laser potong 2D dan teks "Merry Christmas". Halaman dalam kad berwarna kuning. Di tengah-tengah halaman adalah adegan pemotongan laser 3D. Anda dapat melihat rusa merah yang cantik di tengah-tengah pokok hijau. Menariknya, antler's antler berbentuk salji dan kelihatannya sangat unik, saya percaya anda akan senang melihat kad ini.


Penerangan Produk


26-1 (12).jpg
Nama Produk: Rusa mencipta kad ucapan buatan tangan Krismas

Saiz: 116 x 166mm atau customzied

Peristiwa: Krismas

Selesai Surface: Percetakan, potongan laser 2D, potongan laser 3D

Reka bentuk: Boleh diterimaProsedur


handmade card work flow.jpg

Bengkel syarikat kami terutamanya dibahagikan kepada bengkel manual dan bengkel elektronik. Setiap bengkel dilengkapi dengan peralatan pengeluaran seperti mesin potong kertas, mesin cetak, mesin pemotong mati dan sebagainya. Kakitangan pengeluaran pada setiap peralatan juga mempunyai banyak pengalaman kerja selama bertahun-tahun, dan menjamin kualiti produksi link.


Sijil


证书.png

Sejak syarikat kami diasaskan lebih dari sepuluh tahun yang lalu, kami telah memperoleh banyak sijil profesional, seperti ISO9001, BSCI, GSV, FSC, Pembekal, yang membuktikan kekuatan, kualiti dan piawaian syarikat kami, dan kami mesti terus melakukan lebih baik.


Soalan Lazim


S1: Adakah hak untuk membuat nama jenama pelanggan sendiri?

A: Ya, selamat datang.


S2: Apakah MOQ untuk pengeluaran anda?

A: MOQ kami adalah 500pcs, kuantiti kecil juga boleh diterima.


S3: Apakah syarat harga anda?

A: EXW, FOB, DDP.


S4: Apa istilah pembayaran anda?

J: deposit 30% lebih awal, baki 70% sebelum penghantaran.


S5: Apakah jenis fail yang anda terima?

A: AI atau fail PDF.


Hot Tags: rusa pop up christmas buatan tangan kad, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like