Krismas loceng 3D laser potong kad ucapan buatan tangan

Ini adalah kad Krismas. Kad ini dikuasai oleh merah yang terang, dan di bawah penutup adalah laser 2D memotong corak loceng kecil dan teks "Merry Christmas". Muka surat dalam kad berwarna kuning terang. Di tengah laman dalaman adalah sebuah cubell laser 3D dengan Bow merah, dan beberapa kepingan salji putih di sebelah loceng. Kad penuh dengan suasana Krismas.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Ini adalah kad Krismas. Kad ini dikuasai oleh merah yang terang, dan di bawah penutup adalah laser 2D memotong corak loceng kecil dan teks "Merry Christmas". Muka surat dalam kad berwarna kuning terang. Di tengah-tengah halaman dalaman adalah yang dipotong dengan laser 3D dengan Bow merah, dan beberapa kepingan salji putih di sebelah loceng. Kad penuh dengan suasana Krismas.


Penerangan produk


22-1 (6).jpg
Nama produk: Krismas loceng 3D laser potong kad ucapan buatan tangan

Saiz: 166 x 116mm atau penyesuai

Majlis: christmas

Selesai permukaan: mencetak, laser 2D Cut, 3D laser potong

Reka bentuk: boleh diterimatentang kami


company.jpg
IMG_7237.JPG

Syarikat kami terletak di Shenzhen, Wilayah Guangdong, adalah pengeluar dengan banyak tahun pengalaman pengeluaran. Kami mempunyai kilang pengeluaran kami sendiri, dari pembelian bahan, pengeluaran untuk penghantaran setiap pautan mempunyai penyeliaan dan kawalan kualiti yang ketat. Kami mempunyai pasukan kejuruteraan yang sangat profesional untuk mengubah idea liar anda ke dalam kad sebenar, dan kami mempunyai pasukan perkhidmatan pelanggan yang terlatih untuk berkomunikasi setiap detail dengan anda sepanjang jalan. Kami tidak sabar-sabar untuk anda datang.


Pasaran utama kami


market.png

Pasaran utama Syarikat kami mempunyai Eropah (Jerman, Itali, Perancis...), Amerika Syarikat dan Jepun. Kami memberi perhatian dan minat kepada pasaran sederhana dan mewah.


Soalan lazim


S1: Adakah anda manufactuer atau Syarikat perdagangan?

J: kami adalah pengilang dengan kilang sendiri, yang terletak di Shenzhen, Wilayah Guangdong.


S2: Bagaimana saya boleh mendapatkan sampel untuk memeriksa kualiti anda?

J: anda boleh menghantar kami keperluan produk anda, maka kami membuat sampel tersuai dan menghantar kepada anda oleh Express.


S3: Bolehkah anda melakukan reka bentuk untuk kita?

J: Ya, kami mempunyai pereka sendiri yang boleh membantu untuk membuat Reka bentuk.


S4: Bagaimana pula dengan kaedah penghantaran?

A: oleh laut untuk perintah kuantiti yang besar, melalui udara untuk perintah kuantiti kecil.


S5: Apakah syarat harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


Hot Tags: Krismas loceng 3D laser potong kad ucapan buatan tangan, China, pengilang, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, Bespoke, BSCI/FSC

Siasatan

You Might Also Like