Terbaik buatan tangan Pop Up Kad hari jadi cawan untuk hari lahir ke-60

1. besar nilai kos efektif. 2. Perkhidmatan selepas jualan yang sempurna. 3. berkualiti, harga yang kompetitif. 4. hanya perkhidmatan yang berkualiti dan boleh bercakap untuk kita.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Terbaik buatan tangan pop Piala birthday Card untuk hari lahir ke-60


pop up card16 (3).jpg


Kertas: Kertas seni C1S

Cetak: CMYK

Warna: oren

Saiz: 116 mm × 166 mm

MOQ: 500

Penggunaan: sambutan Hari Keputeraan yang ke-60

Pelabuhan: HongKong / Shengzhen

Pek: Satu sampul surat dan polibeg satu


other product.jpg


packing and shipping.jpgProfil Syarikat

company profile 2.jpg


Dengan 14 tahun pengalaman eksport bersama-sama dengan kualiti yang sangat baik, lanjutan Perkhidmatan dan harga yang kompetitif, di pilihan telah memenangi kepercayaan pelbagai pelanggan dan sokongan. Profesional muda pasukan, pasukan jualan khas, yang sentiasa bersedia untuk memberikan anda perkhidmatan yang terbaik. Menang-menang.

. Dalam Syarikat, perhatian utama akan dibayar kepada asas pengurusan, kualiti stabil, terus menambahbaiki Perkhidmatan jualan pra Perkhidmatan, jualan dan selepas jualan dan meningkatkan daya saing dalam pasaran produk-produk kami.

Jadi, rangkaian jualan kami mencecah pasaran di Amerika Syarikat, Jerman, Jepun, Kanada dan Finland.produce process.jpg


Pasaran


marketing 1.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Bagaimanakah Syarikat anda lakukan kawalan kualiti?

Kualiti adalah bergantung kepada harga, kita mempunyai beribu-ribu produk, kami tidak boleh berjanji bahawa semua produk mempunyai kualiti yang sama, kami perlu memenuhi keperluan pelanggan yang berbagai, sesetengah pelanggan perlu berkualiti tinggi, sesetengah pelanggan memerlukan harga yang rendah, ia adalah menurut untuk keperluan anda!


2. Bagaimana harga produk dan bagaimana untuk berunding harga?
Kami harga produk mengikut pilihan pelanggan pada bahan-bahan, percetakan, dan lain-lain proses aliran dan sebagainya. Dan anda boleh pertanyaan melalui e-mel TM, skype atau hantar kepada kami.


3. Bagaimana saya boleh memeriksa samada anda sudah boleh dipercayai?

1. kami ingin berkongsi dengan para pelanggan yang mempunyai kepentingan yang sangat bekerjasama dengan kami rujukan kredit kami jika anda suka, termasuk sampel.

2. pertama urusniaga, kami menerima Escrow yang boleh melindungi risiko pembeli dan memastikan keselamatan urus niaga.


4. Berapa lama waktu yang diperlukan untuk menerima pesanan saya?

Ia bergantung kepada kuantiti pesanan, kami sentiasa menasihati anda masa sebelum anda membuat order.if yang anda mempunyai tarikh akhir untuk segera dan kita akan melihat apa yang boleh kita lakukan.

Hot Tags: terbaik buatan tangan pop up Kad hari jadi cawan untuk ke 60 hari jadi, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like