Kad 3D Ucapan Bunga Pantai 3D

Ini adalah kad mengenai pantai. Sampulnya adalah biru segar, dan di tengah-tengah sampul adalah pemandangan pemotongan laser 2D, anda akan melihat pokok kelapa, payung dan burung di langit. Di tengah-tengah halaman di dalamnya, laser laser memotong keranda berhias merah, dikelilingi oleh kerusi-kerusi lounge berwarna ungu dicetak, sandal biru dan air laut. Ia kelihatan sejuk dan selesa, membuatkan anda berasa seperti anda berada di dunia nyata.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Ini adalah kad mengenai pantai. Sampulnya adalah biru segar, dan di tengah-tengah sampul adalah pemandangan pemotongan laser 2D, anda akan melihat pokok kelapa, payung dan burung di langit. Di tengah-tengah halaman di dalamnya, laser laser memotong keranda berhias merah, dikelilingi oleh kerusi-kerusi lounge berwarna ungu dicetak, sandal biru dan air laut. Ia kelihatan sejuk dan selesa, membuatkan anda berasa seperti anda berada di dunia nyata.Penerangan Produk


WPS-3DHO-0008(6).jpg
Nama Produk: Pantai 3D laser memotong kad ucapan buatan tangan

Saiz: 166 x 116mm atau customzied

Peristiwa: Sekali-sekala

Selesai Surface: Percetakan, potongan laser 2D, potongan laser 3D

Reka bentuk: Boleh diterimaPermukaan Finshing


7(450XX~B@]8BXKT]JF)}0O.png

Kita boleh melakukan banyak penamat permukaan pada kad, seperti: embossing, glitter, pemotongan laser, kerajang panas, merasakan, salutan gloss, sulaman, salap matt, berdengung dan sebagainya. Rawatan ini akan menjadikan kad kelihatan lebih baik dan mempunyai keperibadian yang lebih tinggi.


Profil Syarikat


winpsheng team.jpg
`W`R_AD)97FS2%W%ZT[[HLM.png

Syarikat kami terletak di shenzhen, tanah besar China. Kami adalah pengilang profesional kad ucapan buatan tangan, kad laser laser potong, kad muzik, rekod ucapan dan barang kotak hadiah lain. Produk kami sangat popular di Jepun, Jerman dan negara-negara lain, kami akan menyediakan kualiti dan perkhidmatan yang baik.


Soalan Lazim


S1: Adakah hak untuk membuat nama jenama pelanggan sendiri?

A: Ya, selamat datang.


S2: Bagaimanakah saya boleh mendapatkan sampel untuk menyemak kualiti anda?

J: Anda boleh menghantar kami keperluan produk anda, maka kami membuat sampel tersuai dan menghantarnya kepada anda secara ekspres.


S3: Berapa lama saya boleh mengharapkan untuk mendapatkan sampel?

J: Biasanya, 4-7 hari.


S4: Pembungkusan & Penghantaran:

A: "Pembungkusan, pakej biasa adalah kad 1pc satu sampul surat dan polibeg, kotak dalaman dan kadbod luar.

Penghantaran, ekspres, penghantaran udara dan penghantaran laut. "


S5: Apakah jenis fail yang anda terima?

A: AI atau fail PDF.

Hot Tags: pantai 3D laser potong buatan tangan kad ucapan, China, pengilang, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like