3D Pop Up kad ucapan hari jadi House untuk rakan-rakan

3D Pop Up kad ucapan hari jadi House untuk rakan-rakan

1. profesional pasukan. Pasukan reka bentuk profesional, pengeluaran profesional dan pasukan jualan untuk menyediakan perkhidmatan yang baik untuk anda. 2. kualiti jaminan. Sistem kawalan kualiti yang baik, diperiksa oleh Jabatan QC untuk 3 kali
Berbual sekarang

Maklumat produk

3D pop up kad ucapan hari jadi house untuk rakan-rakan


pop up card1 (5).jpg


Kertas: Kertas seni C1S

Cetak: CMYK

Saiz: 116 mm × 166 mm

MOQ: 500

Pelabuhan: HongKong / Shengzhen

Pek: Satu sampul surat dan polibeg satu


surface finishing.jpgpacking and shipping.jpgcompany 4.jpg


Kami adalah kilang yang lebih 6000 in. persegi Shenzhen, Guangdong, China, khusus dalam kraf kertas buatan tangan, terutamanya kertas dengan elektronik lebih 12 tahun.

Kami mempunyai 8 Jurutera jualan 12, 150 pekerja mahir dan lima automatik pengeluaran berikutnya, satu sahaja untuk barang-barang muzik pelanggan Jepun.

Winpsheng adalah rakan yang terbaik yang boleh berkhidmat dari jual, perkilangan untuk Perkhidmatan selepas jualan.

Winpsheng kawalan piawaian IOS9001 masing-masing kualiti produk, dan semua produk electonic kami boleh lulus CE & ROSH standard. Kami mematuhi menyediakan pelanggan dengan produk dan perkhidmatan berkualiti. Winpsheng adalah pasti untuk melayani pelanggan global yang lebih baik! OEM dan ODM adalah dialu-alukan. Sila hubungi kamimarketing 1.jpg


main markets.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Bolehkah saya mendapatkan sampel sebelum pengeluaran besar-besaran?

mestilah! Kemajuan hasil biasa adalah bahawa kami akan membuat pra-pengeluaran sampel untuk penilaian kualiti anda. Pengeluaran besar-besaran akan dimulakan selepas kami mendapat pengesahan anda atas sampel ini.


2. Kos penghantaran adalah terlalu tinggi, anda boleh berikan saya lebih banyak kos penghantaran lebih murah atau penghantaran percuma?

Apabila kami mengira penghantaran kos untuk anda, kami akan menggunakan kurier yang paling murah dan paling selamat, dan ia adalah syarikat perkapalan yang meminta kita untuk membayar, kami tidak memberikan anda apa-apa lebih murah atau percuma, pls Sila faham. Tetapi kami boleh berjanji bahawa kami tidak akan meminta anda untuk membayar kos penghantaran lagi, jika anda rasa ianya terlalu mahal, kita boleh menggunakan sendiri syarikat perkapalan atau ejen-ejen di China yang lebih murah, ianya ok untuk kita seperti yang kita


3. Apakah perkhidmatan yang boleh anda berikan selain khidmat percetakan?
Jika anda ingin mengedar produk percetakan di China atau Asia, kami boleh menyediakan kos rendah pengagihan dan penyimpanan percuma untuk anda. Dan jika anda perlu menghantar produk percetakan untuk pameran di China, kami boleh membantu anda untuk menghantar tepat pada masanya.

 

4. Bagaimana untuk menempah?

1). Pertanyaan melalui e-mel atau telefon atau cara-cara lain pada mulanya, beritahu saya keperluan anda (seperti saiz, bahan dan kuantiti).

2). Kemudian Sila menghantar saya Reka bentuk anda (AI/CDR/FDF/JPA, tinggi daripada 300dpi). Atau kami boleh membantu anda membuat Reka bentuk.

3). Selepas pengesahan akhir fail dan harga, PI rasmi akan disediakan

4). Pengeluaran akan diaturkan sekali bayaran recevied. (Masa pengeluaran adalah 7 hari bekerja)
Hot Tags: 3D pop up kad ucapan hari lahir house untuk rakan-rakan, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like