Kad Ucapan Pop Up 3D

1. Kad ucapan 3D timbul 2. Idea anda akan direalisasikan 3. Pasukan yang berpengalaman memastikan reka bentuk dan hasilnya
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad ucapan 3D timbul

Kad pop timbul seperti ini sangat diperlukan, tetapi ia memerlukan percetakan yang indah, kerana ia tidak dapat menangkap mata orang melalui strukturnya. Selain itu, sudut pembukaannya adalah sekitar 90 darjah. Latar belakang adalah tempat yang baik untuk melakukan percetakan, taman hiburan, hutan, adegan air dan banyak yang indah. Jika anda mempunyai idea yang baik, sila beritahu kami dan kami akan membuatnya menjadi kad sebenar.


3D Laser Cut Card.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk kami?

Ya, kami mempunyai pasukan profesional yang mempunyai pengalaman yang kaya dalam Reka bentuk pernikahan dan pembuatan pernikahan. Hanya beritahu kami idea anda; kami akan membantu untuk melaksanakan idea anda ke dalam kotak yang sempurna, seperti saiz, warna, logo anda sendiri ....


2. Bagaimanakah saya boleh mendapatkan harga yang tepat?

Terdapat beberapa spesifikasi asas yang perlu kita ketahui untuk mengira harga, yaitu: kuantiti, saiz, bentuk produk (foto), percetakan bahan & warna & finishing permukaan (boleh merujuk kepada menerangkan gambar di laman web kami), dan kemudian yang terbaik harga akan dihantar kepada anda tepat pada waktunya.


3. Bolehkah anda menghantar saya katalog harga?

Produk kami semua disesuaikan, pelanggan berbeza mempunyai keperluan yang berbeza. Apa-apa keperluan, jangan ragu untuk bertanya kepada kami. Kami sentiasa di sini.
Hot Tags: Kad ucapan pop 3d, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like