3D Laser Cut Pop Up Birthday Card For Friends

1. Vivid pop up cards untuk rakan-rakan 2. Pasar utama adalah Eropah, Jepun, Amerika Syarikat. 3. 100% pengeluar dan boleh mereka bentuk oleh diri kita sendiri
Berbual sekarang

Maklumat produk

3D Laser Cut Pop Up Birthday Card For Friends

3D card.jpg

复 件 4 号 初 代 .jpg


Petua

Hari Lahir adalah ulang tahun, kad ucapan hari jadi adalah ulang tahun berkat. Kad ucapan ulang tahun pada gambar-gambar yang dihasilkan dengan indah semuanya mencerminkan maksud orang lain. Dalam saudara-mara dan rakan-rakan hari jadi, sering berfikir untuk menghantar sebarang hadiah, kad hari lahir mudah juga boleh dihantar kepada rakan beribu-ribu batu jauhnya.


pembungkusan dan perkapalan.jpg


Profil Syarikat

syarikat 4.jpg


Sijil

sijil.jpg


Pasaran

pemasaran 1.jpg

sebahagian daripada pelanggan.jpg


Soalan Lazim


11. Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk kami?

Ya, kami mempunyai pasukan profesional yang mempunyai pengalaman yang kaya dalam Reka bentuk pernikahan dan pembuatan pernikahan. Hanya beritahu kami idea anda; kami akan membantu untuk melaksanakan idea anda ke dalam kotak yang sempurna, seperti saiz, warna, logo anda sendiri ....


25. Apakah jenis pencetak yang anda miliki?
Kami telah mengimbangi pencetak percetakan, pencetak cetak digital dan pencetak percetakan web. Mengikut jumlah yang berlainan, kami menggunakan pencetak yang berbeza untuk mencetak. Anda boleh mendapatkan harga yang kompetitif.


47. Bagaimana untuk mendapatkan sampel?

Pada dasarnya, yuran sampel dan fret perlu dikenakan oleh pihak anda, mereka akan dikembalikan setelah meletakkan pesanan besar. Kemudian Muzik dan reka bentuk penampilan luar hendaklah dihantar kepada kami. Kami akan membuat sampel untuk anda.


92. Bagaimana dengan harga?

Harga akan dikuatkuasakan oleh kuantiti, untuk item yang sama, harga akan berbeza untuk kuantiti yang kecil dan besar qty.untuk menjimatkan masa anda yang berharga dan mendapatkan harga pada saat pertama, di bawah maklumat menyarankan mencantumkan untuk menghitung biaya yang tepat.
Hot Tags: Laser laser memotong kad hari lahir untuk rakan-rakan, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like