Pemotongan Laser 3D Idea Reka Bentuk Kad Perkahwinan Terkini

1. 3D laser memotong kad perkahwinan untuk rakan-rakan 2. Lebih daripada 12 tahun pengalaman dalam pengeluar. 3. Sepenuhnya dilengkapi dengan mesin canggih dan pekerja berpengalaman
Berbual sekarang

Maklumat produk

Pemotongan Laser 3D Idea Reka Bentuk Kad Perkahwinan Terkini

3D card.jpg

2-5.jpg


Petua

Perkahwinan adalah upacara notarization keagamaan atau undang-undang agama, kepentingannya terletak pada pengiktirafan dan berkat masyarakat, untuk membantu pengantin baru menyesuaikan diri dengan peranan dan keperluan sosial baru dan bersedia untuk mengambil tanggungjawab sosial. Pernikahan juga menjadi tonggak penting dalam kehidupan seseorang, termasuk etika kehidupan.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company profile1 (e).jpg

Seluruh pasukan pembuatan didedikasikan untuk menyampaikan produk berkualiti tinggi ke detail terperinci. Lebih daripada 10 tahun pembangunan memberi kami lebih banyak pengalaman. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Bagaimanakah saya boleh mendapatkan sampel untuk menyemak kualiti anda?

Selepas pengesahan harga, anda boleh meminta sampel untuk menyemak kualiti reka bentuk dan kertas kami. Untuk sampel dicetak, kami akan memeriksa $ 30- $ 100 untuk menampung kos pada filem & percetakan. Kos sampel boleh dikembalikan semula selepas mengesahkan pesanan.


2. Adakah anda mempunyai produk stok untuk dijual?

Tidak. Kami bekerja pada pesanan OEM. Maksudnya, saiz, bahan, kuantiti, reka bentuk, penyelesaian pembungkusan, dan sebagainya akan bergantung pada permintaan anda. Jelas, logo anda boleh dicetak pada produk.


3. Jika produk mempunyai masalah kualiti, bagaimana anda akan berurusan dengannya?

Setiap langkah pengeluaran dan produk siap akan diperiksa oleh jabatan QC sebelum penghantaran. Jika masalah kualiti produk yang disebabkan oleh kami, kami akan menyediakan perkhidmatan gantian.


4. Bolehkah anda menghantar saya katalog harga?

Produk kami semua disesuaikan, pelanggan berbeza mempunyai keperluan yang berbeza. Apa-apa keperluan, jangan ragu untuk bertanya kepada kami. Kami sentiasa di sini.

Hot Tags: 3d laser memotong idea reka bentuk kad perkahwinan terbaru, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like