3D laser potong Kuda Racing Kad pop up

Penutup kad mempunyai latar belakang biru. Di tengah-tengah penutup adalah Reka bentuk corak Pekeliling dengan latar belakang putih. Bayang biru perlumbaan kuda dua orang adalah mudah dilihat pada latar belakang putih. Ia menunjukkan kepada kita tema Kad ini. Bahagian laser 3D Kad bergema imej penutup, dan anda mendapat gambar yang terang dua orang berlumba-lumba Kuda. Pada trek hijau, seorang lelaki di atas Kuda merah dan seorang lelaki pada Kuda coklat berlumba-lumba. Lelaki pada Kuda merah adalah kira-kira untuk menyeberang halangan putih dan menang. Gambar sangat tidak bersungguh-sangat, seolah-olah anda menonton permainan!
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan produk


1.jpg

Perlindungan

Penutup kad mempunyai latar belakang biru. Di tengah-tengah penutup adalah Reka bentuk corak Pekeliling dengan latar belakang putih. Bayang biru perlumbaan kuda dua orang adalah mudah dilihat pada latar belakang putih. Ia menunjukkan kepada kita tema Kad ini.


5.jpg

Bahagian laser 3D

Bahagian laser 3D Kad bergema imej penutup, dan anda mendapat gambar yang terang dua orang berlumba-lumba Kuda. Pada trek hijau, seorang lelaki di atas Kuda merah dan seorang lelaki pada Kuda coklat berlumba-lumba. Lelaki pada Kuda merah adalah kira-kira untuk menyeberang halangan putih dan menang. Gambar sangat tidak bersungguh-sangat, seolah-olah anda menonton permainan!Parameter produk


1(1).jpg
Nama produk: 3D laser potong Kuda Racing Kad pop up

Saiz: 5 x 7 inci atau penyesuai

Majlis: mana-manaMajlis

Selesai permukaan: percetakan;3D laser potong

Reka bentuk: boleh diterimaSyarikat kami


team 1.png

Syarikat kami adalah pengeluar profesional produk kertas. Kami mempunyai pasukan r&d profesional untuk membantu anda mengubah idea anda tentang Kad ke realiti. Kami mempunyai peralatan yang canggih dan pekerja barisan pengeluaran profesional untuk mengawal kualiti produk. Kami akan menyediakan produk berkualiti tinggi untuk memenuhi keperluan pelanggan, penghantaran tepat pada masanya dan perkhidmatan selepas jualan yang lebih baik adalah jiwa kami, kami menguruskan dengan ketat bahan mentah untuk setiap proses pengeluaran.


Pasaran utama kami


市场3.jpg

Pasaran kita adalah seluruh dunia. Dan kami telah meluluskan FSC, BSCI, ISO, Sijil GSV. Kami bekerjasama dengan KFC, Love POP, Nici dan sebagainya. Kami membesar dengan pelanggan kami. Kerana pelanggan kami, kita boleh mempunyai pertumbuhan yang besar.


Soalan lazim


S1: Adakah ia hak untuk membuat nama jenama pelanggan sendiri?

J: Ya, selamat datang.


S2: Adakah anda manufactuer atau syarikat dagangan?

J: kami adalah pengilang dengan kilang sendiri, yang terletak di Shenzhen, Wilayah Guangdong.


S3: Apakah terma harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


S4: Apakah tempoh pembayaran anda?

A deposit sebanyak 30% terlebih dahulu, 70% baki sebelum penghantaran.


S5: berapa lama saya boleh mengharapkan untuk mendapatkan sampel?

A: biasanya, ia 4-7 hari.

Hot Tags: 3D laser potong Kuda Racing Kad pop up, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, Bespoke, BSCI/FSC

Siasatan

You Might Also Like