Ini adalah kad ucapan laser buatan tangan Natal 3D. Sampul kad itu berwarna merah terang, dan di tengah-tengah sampulnya adalah gambar kostum ala 2D laser. Buka kad dan anda akan melihat kaus kaki Krismas dicetak pada empat sudut halaman dalaman. Di tengah-tengah halaman dalaman adalah dua laser 3D memotong pokok Krismas hijau. Terdapat tali antara dua pokok Krismas dengan Santa yang tergantung di atasnya. Ini adalah kad Krismas yang sangat comel.
Penerangan Produk
![]() Nama Produk: 3D laser cut Christmas tree dan santa costume greeting card buatan tangan Saiz: 150x 200mm atau customzied Peristiwa: Krismas Selesai Surface: Percetakan; Potongan laser 2D; Potongan laser 3D Reka bentuk: Boleh diterima |
Tentang kita
![]() |
Syarikat kami adalah kilang kertas kerajinan dengan lebih dari sepuluh tahun pengalaman. Kami akan menyediakan pelanggan kami dengan produk berkualiti tinggi dan berusaha sebaik mungkin untuk memenuhi keperluan mereka. Kami dengan ketat menguruskan dari bahan mentah untuk setiap proses pengeluaran, penghantaran tepat pada masanya dan perkhidmatan selepas jualan yang lebih baik adalah jiwa kita.
Pasaran Utama kami
![]() |
Sistem jualan global, semua produk dieksport. Pasaran utama adalah Eropah, Amerika Syarikat, Jepun. Hanya satu pembekal Cina 3 syarikat kad ucapan Jepun. Pengilang jenama rasmi perniagaan OEM untuk pelanggan Eropah, Amerika.
Soalan Lazim
S1: Apakah produk utama anda?
A: Produk utama kami adalah semua jenis kad ucapan dengan atau tanpa elektronik, kotak suara, beg kertas.
S2: Apakah jenis fail yang anda terima?
A: AI atau fail PDF.
S3: Apakah syarat harga anda?
A: EXW, FOB, DDP.
S4: Apa istilah pembayaran anda?
J: deposit 30% lebih awal, baki 70% sebelum penghantaran.
S5: Di manakah syarikat anda?
A: Syarikat kami terletak di daerah Longgang, bandar Shenzhen.