Kad Ucapan Bayi Bayi 3D Laser Cut

1. Kad ucapan ulang tahun bayi 2. Perkhidmatan yang baik & penghantaran cepat di syarikat kami 3. Perintah OEM & ODM adalah kedua-duanya disambut
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Ucapan Bayi Bayi 3D Laser Cut

3D Laser Cut Card.jpg

6号初代.jpg


Petua

Bayi baru lahir menunjukkan bayi yang belum mencapai usia penuh dalam tempoh 28 hari. Ini adalah kegembiraan yang besar untuk bayi yang baru mewakili kelahiran kehidupan baru, pada masa ini, saudara-mara dan kawan-kawan sering menghantar hadiah untuk mengucapkan tahniah. Tetapi ramai kawan tidak tahu apa yang hendak dihantar? Jika hubungannya lebih intim, anda boleh tahu terlebih dahulu apa keperluan bayi adalah yang terbaik.

Jika anda benar-benar tidak tahu apa yang perlu dihantar, beberapa pakaian, botol bayi, mainan adalah semua pilihan yang baik.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Apakah matlamat kami?

Matlamat kami adalah untuk membina rangkaian industri yang sempurna dan memberikan anda kualiti dan perkhidmatan terbaik. Anda menawarkan AS peluang, kami memberi ganjaran kepada anda prestasi harga yang tinggi.


2.Apakah jika terdapat masalah dengan produk selepas menerima?
Oleh kerana produk percetakan sentiasa mempunyai sisihan warna, kami tidak boleh berjanji untuk mengelakkannya, tetapi kami akan mengambil gambar untuk anda sebelum penghantaran untuk mengesahkan.
Jika ia adalah kesilapan besar lain yang dibuat oleh kami semasa pengeluaran, kami akan mencetak semula untuk anda secara percuma.


3. Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk saya dalam tempoh 15 hari sejak pesanan telah disahkan?

Mengikut keperluan anda, kami boleh menambah logo syarikat anda, laman web, nombor telefon atau idea anda ... pada kotak. Anda boleh memilih warna yang anda suka, pereka profesional kami akan melakukan kerja reka bentuk untuk anda.


4. Bagaimana pula dengan perkhidmatan selepas jualan anda?

Anda boleh memastikan perkhidmatan kami, mencari masalah selepas menerima produk, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa, dan kami akan menyelesaikan masalah dengan segera dan dengan sabar.Hot Tags: 3d laser cut baby birthday greeting card, China, pengilang, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like