3 Kad Ucapan Buatan Tangan D Laser Cut Archery Match

Ini adalah kad ucapan dengan tema pertandingan memanah. Sampul kad mempunyai latar belakang biru. Di tengah penutup terdapat corak anak panah yang memukul bullseye, dan teks "Memanah" di sebelah corak. Buka kad, halaman dalaman kad itu terutama rumput hijau, dan di tengah halaman dalamnya terdapat 3 bahagian laser D —— seseorang yang memakai pakaian biru dan orang yang memakai pakaian merah berada di memanah persaingan. Dua papan skor adalah nombor biru 27 dan nombor merah 24 yang sepadan dengan warna pakaian mereka berdua. Ini bermaksud bahawa orang yang memakai pakaian biru jauh di hadapan. Ini adalah permainan yang sangat menarik!
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


1.jpg

Tutup

Sampul kad adalah corak anak panah yang memukul bullseye, dengan teks" Memanah" di sekitar corak ini, menunjukkan tema kad ini kepada kami.


2.jpg

3 Bahagian laser D

Buka kad dan anda akan melihat bahagian laser memanah yang {/ 0}} jelas dan realistik antara dua orang. Terdapat juga papan skor di sebelahnya, seolah-olah anda benar-benar menonton permainan yang indah!Parameter Produk


1(1).jpg
Nama Produk: 3 Kad ucapan buatan tangan memanah potong laser D

Saiz: 5 x 7 inci atau disesuaikan

Kejadian: Pertandingan sukan

Permukaan Selesai: Percetakan;3 Potong laser D

Reka bentuk: Boleh diterimaKawalan kualiti


2.jpg

Semasa proses pengeluaran, produk kami akan melalui lapisan kawalan kualiti, termasuk lima rangkaian utama pembelian bahan mentah, percetakan, sebelum dan sesudah pengeluaran, dan pembungkusan dan penghantaran. Setiap pautan akan mempunyai pegawai kawalan kualiti yang berpengalaman untuk memeriksa produk. Untuk memastikan bahawa kami dapat memberikan produk berkualiti terbaik kepada pelanggan.


Sijil


证书1.jpg

Sejak syarikat kami ditubuhkan, syarikat telah lulus pensijilan ISO 9001, BSCI, GSV, FSC, pembekal dan profesional lain, yang merupakan bukti kekuatan, kualiti dan tahap syarikat&# 39. Kami masih berusaha untuk melakukan yang lebih baik.


Soalan Lazim


Q 1: Tidak apa-apa untuk membuat jenama&# 39 pelanggan sendiri?

J: Ya, selamat datang.


Q 2: Adakah anda pengeluar atau syarikat perdagangan?

A: Kami adalah pengeluar dengan kilang sendiri, yang terletak di Shenzhen, wilayah Guangdong.


Q 3: Apakah syarat harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


Q 4: Berapa' jangka masa pembayaran anda?

J: 30% deposit di muka, 70% baki sebelum penghantaran.


Q 5: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

J: Biasanya,' 4-7 hari.

Hot Tags: 3 kad ucapan buatan tangan memanah laser cut, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like