Kad Elektronik Happy Birthday Kad Elektronik LED

1. Kad hari lahir LED untuk rakan-rakan dan keluarga 2. Pasukan R & D profesional yang kuat. 3. Penghantaran segera. Pesanan kecil dialu-alukan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Elektronik Happy Birthday Kad Elektronik LED

Music card.jpg


Petua

Kad lampu LED: Menggunakan LED sebagai sumber cahaya dan bateri litium butang berkapasiti tinggi, supaya anda boleh melakukan perkara yang sama seperti kad dan nipis. Di tengah-tengah bentuk mentol kad sehingga sebahagian dari lipatan, LED akan dinyalakan, seluruh bahagian bola lampu akan bersinar, sebagai lampu LED mini yang berdiri di desktop. Tidak mempunyai masa untuk bergabung, LED akan dimatikan secara automatik.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company profile1 (e).jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Apakah saiz kad?
Kami melakukan produk yang disesuaikan; kami boleh menyesuaikan saiz mengikut keperluan anda.

Petikan kami berdasarkan ukuran, bahan, dan lain-lain.

Kami bersedia membantu anda dalam merekabentuk produk kertas anda sendiri.


2. Bagaimanakah saya boleh mendapatkan sampel PERCUMA?

Kami menawarkan sampel percuma untuk pelanggan kami tetapi untuk beberapa sampel dengan keperluan yang lebih rumit, kami akan memerlukan yuran sampel jumlah yang sangat kecil, tetapi akan ditolak dari jumlah keseluruhan sebaik pesanan itu disahkan.


3. Bagaimanakah ia menyala?
Oleh kerana optik gentian yang baik dengan kekonduksian cahaya, kami membuat gentian optik bersambung dengan LED warna yang berbeza, gentian optik akan menunjukkan warna LED. Apabila anda menekan butang, ia akan menyala.


4. Apa jaminan yang boleh anda berikan kepada saya?

Setelah mendapat barang-barang anda untuk kotak hadiah berwarna coklat yang dilipat, jangan ragu untuk membicarakan masalah anda sama ada mengenai perkhidmatan atau kualiti kami, yang biasa adalah cara terbaik bagi kami untuk meningkatkan kualiti kami. Kami akan mencari penyelesaian terbaik bersama-sama.


Hot Tags: membawa lampu muzik selamat hari jadi kad elektronik, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like