Kad selamat hari jadi elektronik LED ingin

1. LED pop up Kad hari jadi 2. kuat R&D pasukan yang profesional. 3. segera penghantaran. Pesanan yang kecil adalah dialu-alukan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad selamat hari jadi elektronik LED ingin

all.jpgTips

Apabila ia datang kepada hari lahir 30. Orang akan maturer dan telah belajar untuk mengawal emosi mereka. Tiada siapa berhutang anda, supaya anda tidak punya alasan untuk berhujah dengan orang lain sahaja.

Pop Sembunyikan Kad rumah ini, ia mempunyai ruang untuk cip muzik LED. Kita boleh meletakkan cip di dalam kad, jadi apabila anda membuka Kad, lampu akan penuh Dewan. Yang akan menjadi Hadiah hari lahir kehangatan.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil-sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. bagi produk sama, kenapa harga anda adalah lebih tinggi daripada pembekal lain dalam pasaran ini?

Produk yang berbeza mempunyai harga yang berbeza, walaupun produk sama yang menggunakan kertas yang berbeza dan hasil kerja akan mempunyai harga yang berbeza, seperti pembekal, kami berjanji untuk memberikan perkhidmatan sebelum jualan dan khidmat selepas jualan yang terbaik untuk pelanggan!


2. Berapa lama saya boleh Dapatkan sampel?

Setelah menerima pertuduhan sampel itu dan semua bahan & Reka bentuk yang disahkan, masa sampel adalah 5-7 hari dan penghantaran Express biasanya memerlukan kira-kira 3-5 hari. Beberapa contoh dengan struktur kompleks akan memerlukan lebih banyak masa.


3. Bagaimana cahaya?
Apabila gentian optik adalah baik dengan kekonduksian cahaya, kita membuat optik fiber yang berkaitan dengan warna berbeza LED, optik fiber akan menunjukkan warna LED. Apabila anda menekan butang itu, ia akan menyala.


4. Apakah syarat-syarat pembayaran anda?
T/T, PayPal, L/C dan Westen Kesatuan. 30% sebagai deposit, dan 70% sebelum penghantaran. Kami akan menunjukkan kepada anda gambar-gambar produk dan pakej sebelum anda membayar baki.
Hot Tags: Kad selamat hari jadi elektronik diketuai ingin, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like