Kad Ucapan Hari Lahir LED

1. Kad ucapan ulang tahun LED 2. Kad ucapan dengan bunyi dan cahaya 3. Selamat datang pesanan OEM & ODM
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad ucapan ulang tahun LED

Kad ucapan LED adalah kad yang lucu, lampu akan bersinar dengan irama yang biasa. Biasanya lampu akan sepadan dengan muzik, maka kad akan penuh kegembiraan. Itu akan membawa ketawa pada hari jadi. Hanya perlu memberitahu kami muzik dan bagaimana lampu bersinar, kami akan membawa produk yang anda mahukan.


LED Card.jpg


Profil Syarikat

company profile1 (e).jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg


Soalan Lazim

1. Bagaimana saya boleh mendapatkan sampel PERCUMA?

Kami menawarkan sampel percuma untuk pelanggan kami tetapi untuk beberapa sampel dengan keperluan yang lebih rumit, kami akan memerlukan yuran sampel jumlah yang sangat kecil, tetapi akan ditolak dari jumlah keseluruhan sebaik pesanan itu disahkan.


2. Berapa lamakah pencahayaan yang terakhir?
Biasanya kami membuatnya menyala selama 30 saat setiap kali dan kemudian matikan secara automatik. Juga kita boleh menyalakannya lebih lama jika anda perlukan. Sila beritahu kami tepat masa yang anda mahu, kami akan memilih cip yang sesuai untuk anda.


3. Apakah MOQ anda

Modul berkelip kami yang diketuai dan modul bunyi tanpa kes plastik tidak mempunyai keperluan MOQ, anda boleh menempah sebarang kuantiti yang anda mahukan.

Modul bunyi dengan perumahan mempunyai had kuantiti kerana bahan plastik, sila hubungi kami.Hot Tags: membawa kad ucapan ulang tahun, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like