Kad Ucapan Potong 3D Laser Dengan Lampu Led

Kad Ucapan Potong 3D Laser Dengan Lampu Led

1. Kad ucapan 3D Laser memotong dengan lampu yang diketuai 2. Reka bentuk tersuai 3. Produk yang dipatenkan
Berbual sekarang

Maklumat produk

3D Laser memotong kad ucapan dengan lampu yang dipimpin

Pokok Krismas adalah salah satu hiasan paling improtant untuk Krismas. Seluruh keluarga boleh menggantung semua jenis perkara kecil untuk menghiasi pokok Krismas, seperti gula-gula, bola kecil, kotak hadiah, lampu dan sebagainya. Dengan lampu lampu, pokok itu akan menjadi lebih sejuk.

Kad Krismas 3d ini mengandungi cahaya yang diketuai, apabila anda menekan butang, muzik memainkan dan bintang-bintang cahaya bersinar, seperti pokok Krismas yang sebenar. Ia akan menjadi mainan lucu untuk Krismas.


LED Card.jpg


Maklumat Syarikat

company profile1 (e).jpg


Sijil

Certificates 2.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg

Soalan Lazim

1. Bolehkah Kami Mempunyai Logo atau Maklumat Syarikat kami mengenai Produk atau Pakej Anda?

Pasti. Hanya perlu menghantar logo anda dan beritahu kami apa pengerjaan permukaan yang anda inginkan, maka logo anda boleh ditunjukkan pada produk dengan mencetak, Varnishing UV, Hot Stamping, Embossing, Debossing, Printing Screen Silk atau Sticker.


2. Bagaimanakah ia menyala?
Oleh kerana optik gentian yang baik dengan kekonduksian cahaya, kami membuat gentian optik bersambung dengan LED warna yang berbeza, gentian optik akan menunjukkan warna LED. Apabila anda menekan butang, ia akan menyala.


3. Bolehkah saya mendapatkan penghantaran bergegas?

Anda boleh meningkatkan penghantaran ke FedEx Overnight (atau perkhidmatan Express yang sama) yang mungkin dapat membantu tarikh akhir anda. Penghantaran yang terputus tidak menjejaskan masa pemulihan selama 10-15 hari untuk percetakan.Hot Tags: 3d laser cut greeting card dengan lampu yang dipimpin, China, pengilang, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like